Bengaluru’da çarpıp düşen bir adam uyandığında scooter’ını çalınmış halde bulur | Bangalore haberleri

araru

New member

BENGALURU: Kazazedelerden değerli eşyaların çalınması normaldir. Ancak dik bir yol rampasından aşağı indikten sonra yere düşen bir scooter, sürücü Droupadamma Tapınağı yakınlarında yolda baygın halde yatarken kaza mahallinden yakın zamanda çalındı. Kalasipalya.
3 Mart’ta Kalasipalya Polisi, scooter hırsızlığıyla ilgili bir FIR kaydetti. scooter sürücüsü, Arun Vpolis ayrıca cep telefonunu, gümüş zincirini ve 5.500 Rupisini de nakit olarak kaybettiğini söyledi.
25 yaşındaki sebze satıcısı Arun yoldaydı Siddapura 30 Ocak günü sabah saat 1:30 civarında evinde bhajan söylemeye gelen insanlara yiyecek almak için Lalbagh yakınlarında Kalasipalya’ya. Bhajan seansı, yakın zamanda ölen amcasına bir saygı duruşu olarak planlandı.
Droupadamma Tapınağı’nın yakınındaki dar bir yolda, Koşu zifiri karanlık olduğu ve göremediği için bir tümseğe çarptı. Scooter ile düştü ve bilincini kaybetmeden önce birkaç metre sürüklendi. Arun, ağabeyi olay yerine gelene kadar yaklaşık bir saattir yolda olduğunu söyledi. Arun, “Ağabeyim eve dönmediğim için dışarı çıkmaya karar verdi. Aynı yoldan gittiğinde beni baygın yatarken gördü” dedi.
Erkek kardeş, Arun’un yüzüne biraz su sıçrattı ve ardından ne olduğunu anlayamasa da bilinci yerine geldi. “Uyandığımda scooter’ım cep telefonum, gümüş zincirim ve 5.500 Rs nakit paramla birlikte gitmişti. Sokakta yürüyen adamlardan bazıları aracı ve diğer değerli eşyaları çalmış olabilir” dedi.
Arun önce evlerine götürüldü, ardından hastaneye kaldırılarak 10 gün burada kaldı. Bu sırada ağabeyi kaza mahalline giderek scooter’ı aramaya başladı. “Ağabeyim ben bilincimi kaybetmeden önce kazadan sonra aracı bir yere park ettiğimi sandı.
Bölge bize tanıdık geldi ve herkesle görüştük. Ancak aracı kimin aldığını kimse bilmiyordu. Sokak dar olduğu için kimse hırsızlığı fark etmeyecekti. Hastaneye kaldırılmam için 35.000 Rs harcamak zorunda kaldım” diyen Arun, araç bir ay boyunca aranmasına rağmen kayıp olduğu için polise şikayette bulunmaya karar verdi.