Davullar tribündeki pencereden geliyor. Hayır, burada kimseyi rahatsız etmiyor. Betonarme duvarlar test odası için idealdir. Bazı Rolling Stones şarkılarına davul yapmasını bekliyorum. Yapmayacağım. Hayır, konsere gitmiyorum. Akşamın ilk şarkısında Mick Jagger'ın ağzından “Beni başlatırsan …” ı duymayacağım. O zaman yeni gerçekliğin gerçek olduğuna dair kesin olarak Strahov'dan újezd'e gitmeyeceğim. Ve komünistler köşede kayboluyor. Sadece 18 Ağustos 1990'ın seçimi böyle duygular yaşadı.
35 yıl sonra buradayım. Ve hala iyi. Üniforma giymek zorunda değilim, isteğe bağlı olarak, güzel, sosyalist cumhuriyetin bina sloganları altında isteğe bağlı olarak alıştırma yapıcılarını prova ettirilmiş desenleri takip etmek zorunda değilim.
Bu özel makaleyi okuyun Idnes Premium Aboneliği ile
Ön ödeme
Esnek, yükümlülükler olmadan
Otomatik Yenileme
Favori
Ön ödeme
En iyi fiyat/performans oranı
% 17 tasarruf ediyorsun
Bugün katılın ve alın:
35 yıl sonra buradayım. Ve hala iyi. Üniforma giymek zorunda değilim, isteğe bağlı olarak, güzel, sosyalist cumhuriyetin bina sloganları altında isteğe bağlı olarak alıştırma yapıcılarını prova ettirilmiş desenleri takip etmek zorunda değilim.
Grandstands'teki amplyonlar çok uzaktaydı, bu yüzden bölgede ek hoparlörler vardı, böylece tüm egzersizler aynı anda şarkıları duyabiliyordu.
Bu özel makaleyi okuyun Idnes Premium Aboneliği ile
Ön ödeme
Esnek, yükümlülükler olmadan
Otomatik Yenileme
Favori
Ön ödeme
En iyi fiyat/performans oranı
% 17 tasarruf ediyorsun
Bugün katılın ve alın:
- Idnes.cz, lidovky.cz ve expres.cz sınırsız erişim
- Ünlü yazarlardan 50.000'den fazla premium makale
- Gazetelerimize ve dergilerimize çevrimiçi ve okuyucuya ücretsiz erişim